Kasowanie projektu

Jesteś tu:
< Wszystkie artykuły

Ukrywanie a kasowanie projektu

Po pierwsze – projekt możesz skasować, albo go Zamknąć. Zamknięcie służy zmniejszeniu liczby projektów, które “obciążają” Twój abonament. Projekt zamknięty nie traci swojej zawartości, ale nikt oprócz Administratora nie ma do niego dostępu.

Ukrywanie projektu

W zależności od Twojego abonamentu, zgodnie z Regulaminem możemy Cię w przyszłości poprosić o SKASOWANIE projektów nieaktywnych dłużej niż kilka miesięcy. 
Jednak uprzedzimy Cię o tym w wyprzedzeniem.

Możesz go schować żeby  nie wyświetlał się na liście Twoich aktywnych projektów. Aby to uczynić przejdź na stronę domową (pierwszy ekran po zalogowaniu lub przejdziesz na niego po kliknięciu ikonki z domkiem z górnym menu) i tam po prawej stronie nazwy projektu, przeznaczonego do schowania, kliknij na ikonkę “oko” Zamknij

Do schowanego projektu zawsze możesz wrócić w przyszłości po włączeniu filtru Pokaż wszystkie na stronie głównej z listą projektów.

Kasowanie projektu

Aby projekt Skasować, należy przejść do Kart Projektu i wybrać na niej ikonę Usuń.

system poprosi Cię o potwierdzenie usunięcia:

Po skasowaniu, projekt będzie możliwy od odzyskania w ciągu 48 godzin po skasowaniu. Po tym okresie zostanie nieodwracalnie usunięty.

Lista projektów skasowanych, ale jeszcze możliwych do odzyskania, będzie się znajdowała na stronie domowej, poniżej listy projektów.

 

Poprzedni << Jak zorganizować swoje projekty?
Następny >> Mój klient nie widzi projektu!
Spis treści