Jak przenieść pliki przygotowane przez pracownika w Strefie Zespołu do Strefy Klienta?

Jesteś tu:
  • Początek
  • Projekty
  • Jak przenieść pliki przygotowane przez pracownika w Strefie Zespołu do Strefy Klienta?
< Wszystkie artykuły

Po lewej stronie nazwy folderu, który chcesz przenieść znajdują się trzy poziome szare kreski. Chwyć je klikając lewym klawiszem myszy i przenieś do góry, do Strefy Klienta.

Poprzedni << Jak mogę komentować obrazki?
Następny >> Jak zorganizować swoje projekty?
Spis treści