Co zrobić aby nikt niepowołany nie widział moich projektów?

Jesteś tu:
< Wszystkie artykuły

Każdy użytkownik otrzymuje mail z cudo.co w którym otrzymuje link do aktywacji swojego konta. Po wejściu w link każda osoba tworzy swoje hasło. Aby dane w projekcie były bezpieczne hasło nie powinno być udostępniane innym, niepowołanym osobom.

Po dodaniu użytkownika do danego projektu możesz zawsze upewnić się, czy zrobiłeś to właściwie. Przejdź do Użytkowników w menu głównym, na górze ekranu. Znajdź na liście użytkowników daną osobę. Po prawej stronie nazwy użytkownika, jest ikonka ludzika Udawaj. Jak na nią klikniesz to wejdziesz na podgląd ekranu tego użytkownika i możesz sprawdzić czy widzi on właściwy projekt.

Od tej pory widzisz to, co widzi ten użytkownik. Aby zakończyć ten tryb, ponownie wciśnij ikonkę “Udawaj”, tym razem w górnym menu.

Następny >> Co zrobić gdy klient nie otrzymał maila z hasłem do mojej Strefy Klienta?
Spis treści